rcpt

Hot tuna melt

4portioner
/40 min

11 ingredienser

burk tonfisk
creme fraische
majonäs
purjolök
färsk koriander
cornichons
inlagda jalapenos
cheddar
formfranska
smör
svartpeppar

instruktioner

  1. Hacka purjolök, färsk koriander (kan bytas ut mot persilja), cornichons och inlagda jalapenos . Det ska vara ungefär lika mycket av varje. Eller mer av det du tycker om, kanske.

  2. Blanda alla hackade ingredienser tillsammans med creme fraische, majonäs och burk tonfisk i en bunke

  3. I med nyriven svartpeppar efter lite behag.

  4. Dags att montera! Bröd - ost - röra - ost - bröd. Gör så många det räcker till. Mycket röra, mycket ost!

  5. Stek på medellåg värma i mycket smör, låt de ta tid och låt osten smälta. Smälter inte osten så kan du dra upp värmen lite, hälla i vatten i stekpannan och täck med lock i någon minut. Akta så att brödet inte blir soggigt.

  6. Snitta upp sidleds och servera med något grönt

taggar

från Emils receptsamling