rcpt

Brynt gnocchi med pancetta

2portioner

11 ingredienser

Färsk gnocchi
Pancetta
Grön sparris
Citron
Smör
Harissa
Färsk persilja
Burrata
Olivolja
Salt
Svartpeppar

instruktioner

  1. Bryn tunt hackad pancetta från kall panna

  2. Skala och dela sparris i stökiga former

  3. I med sparris när pancettan är knaprig

  4. Stek ihop i 2–3 minuter

  5. Lyft ur och lägg åt sidan

  6. I med mer olivolja i pannan

  7. Stek färsk gnocchi tills den får gyllene yta

  8. Tillbaka med pancetta+sparris i pannan

  9. Riv i zest från citron

  10. Pressa i rikligt med citronsaft

  11. Smält smör separat och blanda i harissa

  12. Hacka persilja fint

  13. Strö över persiljan i hela pannan

  14. Lägg burrata mitt i pannan

  15. Ringla över harissasmöret

  16. Toppa med salt, peppar och extra citronskal

  17. Servera direkt ur pannan

taggar

från antons receptsamling