Klappa köttet helt torrt. Ha upp mjöl1 dl, persilja1 tsk och oregano1 tsk i en skål, vispa upp äggen2 st i en annan och ha sist upp ströbrödet2 dl i en tredje.
Doppa köttskivorna först i mjöl1 dl, sedan ägg2 st och sist i ströbröd2 dl. Lägg kallt i 2-3 timmar.
Ha upp riktigt med olja i en stekpanna och stek köttet i ca 5 minuter per sida tills de blir gyllene. Låt rinna av på ett hushållspapper.
Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och placera ut schnitzlarna. Lägg två skivor prosciutto8 skiva på varje schnitzel. Bred ut ett lager tomatsås1.5 dl över. Skiva mozzarellan225 g fint och toppa med den.
Sätt ugnen på grilläge och ställ in schnitzlarna tills osten börjar få lite färg och smälta.
Dela potatisarna900 g och lägg ut med skalsidan ner i en ugnsfast form. Ringla över olja och parmesan1 dl.
Ugnsrosta i 175°C i cirka 40 minuter eller tills potatisen900 g är helt mjuk. Salta och strö över färsk persilja och lite pressad citron.